Kissé nagyon durva!
- 3 hozzászólás - Szólj hozzá!
3 hozzászólás (szólj hozzá te is)


Robi

Aurora – Kissé nagyon durva
Egyszerűen … csak… gratulálni szeretnék !!!
nem találok szavakat
legalább 25 éve hallgatlak titeket de ez a szám fantasztikus !! őrületesen jó ez a stílus.
Vagy csak megöregedtem ??
További szép sikereket kívánok nektek.
üdv
Robi
Pécs


Béla

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Magam is olyan 25 éve ismerem az Aurórát. Most, legutóbb Nyíregyházán (2016. 04. 15.) volt szerencsém látni őket, nincsenek rá szavak, mit, milyen érzéseket, milyen energiát szabadít fel ez a három … mi is… harcos. Én köszönöm nektek az elmúlt évtizedeket, ehhez a számhoz pedig csak gratulálni tudok. Nyíregyen bőven a 40-es, de még az 50-es korosztály is képviseltette magát, s amilyet vergődtem az első sorban..háááát…
RÉSZEI VAGYTOK egy olyan közösségnek, tisztelt Auróra, amely közösség szeret, tisztel benneteket, s a szó legszorosabb értelmében azért szurkol, hogy még legalább ennyi évig maradjatok önmagatok. S nem utolsó sorban: részei vagytok az életemnek. KÖSZÖNÖM.


Horu

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, ezt a számot sem lehet megunni, őrületesen jó, pedig nem mai darab. Az én életemnek is részei vagytok. Azt hiszem 88-ban 12 évesen hallottalak titeket először. A bátyám katona volt és levélben kért, hogy szerezzem meg az Auróra Viszlát Iván lemezét. Abban az időben azért nem volt egyszerű, de a Blahán egy rock üzletben (nem emlékszem már a nevére) sikerült megvennem kazettán és azóta meghatározó részei vagytok az életemnek. Nagy tisztelet és köszönet Nektek!!! További sok sikert kívánok!
Üdv:
HoruSzólj hozzá te is:

Név:  
E-mail:  
Webcím:  
Hozzászólás:  
 A lejátszó megjelenítéséhez Flash Player szükséges.


AURORA
hírlevél

Iratkozz fel!